Julekonsert i Vestnes kyrkje


Bilde: Konsertplakat med Mariah og Tord

DESEMBERMAGI med

Mariah Juarez og Tord Juul 

30.november kl 19.00

DESEMBERMAGI

 

Mariah Juarez og Tord Juul 

 

30. November blir det magisk julestemning i Vestnes kirke. Jula ringes inn med nye og gamle versjoner av klassiske julesanger. Det stilles med sang, fiolin, piano, el og kassegitar fra de to musikerne som ønsker å gi publikum en fantastisk konsert opplevelse, rett fra hjertet. Denne kvelden blir det juletoner med musikere som virkelig setter pris på jula. Dørene åpner 18.30 med konsertstart 19.00

 

Mariah Juarez er en produsent og artist fra urbefolkningen Inca, i Argentina. Hun ble adoptert og kom til Norge som nyfødt. De siste årene har hun pendlet Argentina - Norge for konserter og samarbeid med internasjonale artister. Nå har hun bosatt seg Sula hvor hun og mannen Paolo driver selskapet Wiphala Vibes Production, som produserer musikk, videoer, grafisk design og DJ/VJ tjenester.

Musikken hennes er reggaeinspirert med latinamerikanske/native rytmer. Men denne kvelden i Vestnes kirke, blir det juletoner som lager stemningen!

Mariah startet musikkarrieren som fiolinist i en alder av 6 år. Hun spilte i mange år på Barratt Due Musikkinstitutt i Oslo. Det var også da hun skrev sin første låt. Mariah holder jula nært, og holder årlig julekonserter i Norge.

 

Tord Juul er vokalist og musiker med en særegen stemme fra Sula, Langevåg.

Tord er også gitarist, vokalist både i bandvirksomheter og som låtskriver for egne musikk prosjekter. Tord har holdt på med musikk i rundt ti år og gikk Musikklinje på Fagerlia vgs i tillegg til Musikklinje på folkehøgskole i Trondheim.

Fortiden jobber Tord med slipp av ny single og et album i prosess, via og i samarbeid med Wiphala Vibes Production som sitter bak spakene i produksjon. I år, ringes jula inn med duo konserter på Sunnmøre! 

TICKETMASTER: https://www.ticketmaster.no/event/desember-magi-billetter/726125 

Tilbake